Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to może ja zacznę nowy wątek:p

Jedno z moich ulubionych zdjęć;) Takie niehigieniczne.
Bil

Kolejne lizanko
Mafi

A tu ze starego archiwum
i znowu liznako
Mercedes

Mateusz i Bil

Marek i chyba też Bil

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gośka napisał(a):
Ale śliczne dziewczyny!!!:loveu::loveu::loveu:

Dzięki :loveu:
I jak teraz szaleją razem. Najbardziej podoba mi się to, że jednym z ulubionych obowiązków Liwki jest karmienie Cześki :lol: to On zawsze podaję suni miseczkę.
Oczywiście dodatkowo dokarmia swoim obiadem :evil_lol: jak z mężem nie patrzymy.

Posted

Super zdjecie na kanapie!

A teraz moje:

Psa trzeba krotko: za leb i do podlogi :evil_lol:

Ale i tak zaden pudel nie przebije Keniusi w niehigienicznym zachowaniu :evil_lol:

Posted

Tu niezła jazda...:evil_lol:

Biegi skończone, czas na odpoczynek... jak widać nawet odpoczywać trzeba "w pobliżu"...

a to długa historia... na działce od godziny usiłowałam uśpić najwidoczniej nieśpiące dzieci. Spali na jednym łózku ale jeden "u wezgłowia" a drugi "w nogach" no i był problem bo ... pies jeden:evil_lol: Belka kładła się albo kolo jednego albo koło drugiego w końcu wpadłam na "salomonowe" rozwiązanie - w 5 minut spała cała trójka

Tu najlepsza zabawa sznurkiem

Posted

Ale piękne fotki, REWELACYJNE wszystkie!!!
Patiszon zdjęciem Kenii zabiłaś mnie, normalnie aż parsknęłam na ekran. Muszę poszukać zdjęcia mojego doga jak liże dzieciaki, na pewno Kenia wymięknie:lol:

Posted

Gośka napisał(a):
Muszę poszukać zdjęcia mojego doga jak liże dzieciaki, na pewno Kenia wymięknie:lol:

Z pewnoscia wymieknie, jak ja mialam doga rodzice jakos nie uwieczniali nas na fotkach :(
Ale ja sie nie poddam, mam jeszcze konia w stajni...tylko musze nauczyc go lizac :evil_lol:

Posted

ale ta kamera ma tyle co ja :( a ja nie posiadłam jeszcze zdolności zgrania z kasety filmów na kompa ;( w wakacje je oglądałam i tak sobie przypomniałam ale jak tylko w święta znajde czas to pokąbinuje jak to zgrać :D

Posted

No to ja tez mam coś do wklejenia w tym temacie .
Co prawda tylko na 1 fotce jest moje dziecko ,a na pozostałych pudlo-maniaczka -córeczka mojego kuzyna.
Ona bardzo się cieszy ,jak przyjeżdzamy w odwiedziny i pyta sie mamy :kiedy przyjadą pudelki hehhehe.

Posted

Asia piękne fotki:loveu: Doskonale na nich widać że pudel nawet do cudzych dzieci jest przyjacielski.

A to co prawda nie całkiem dziecko ale Ala nie wytrzymałaby ataku bestii;)

na szczęście duży jest bardziej opanowany